Over ons

Historie

Suriprint N.V was voorheen de “In-house printing room” van de Suralco LLC (Limited Liability Company). Door outsourcing van Suralco konden particulieren deze afdeling overnemen. Bij de overname van deze afdeling door de particulieren kreeg het toen de naam Suriprint N.V. Deze vellenoffset-drukkerij is formeel opgericht op 18 december 1998 met als doel het leveren van drukwerk aan haar klanten. Na een korte voorbereidingsperiode werd op 1 maart 1999, op het Suralco LLC terrein te Paranam, gestart met de activiteiten.
Op 22 maart 2004 werd het bedrijf officieel gevestigd aan de Zwartenhovenbrugstraat 222, te Paramaribo en telt nu ongeveer 20 medewerkers.

Missie

Tot volle tevredenheid van zakenrelaties leveren van commercieel en grafisch technisch verantwoorde informatie- overdracht op papier, op basis van een duurzame samenwerkingsrelatie en een gezonde bedrijfsvoering.

Visie

Onze aspiratie is de beste drukkerij in Suriname zijn
op basis van een ISO-gecertificeerd kwaliteitssysteem ten behoeve van onze zakenrelaties, medewerkers, aandeelhouders en de gemeenschap.

Dit wordt bereikt door:
  1. Gemotiveerde en getrainde mederwerkers die werken volgens het kwaliteitssyteem.
  2. Stimuleren en bevordering van milieubewuste grafische productie op basis van duurzame ontwikkeling.
  3. Hechte kontakten met zakenrelaties onderhouden, hen faciliteren en integrale oplossingen aanbieden. Volgens afspraak zowel efficient als snel voorzien in hun behoefte aan kwalitatief goed drukwerk voor massa-communicatie en informatie overdracht.
  4. Toepassing van nieuwe technieken en technologiën, alsook nieuwe diensten en producten aanbieden.